Ruoka & juoma Kalakeittopäivän Facebook-livessä tehtiin hauki-sellerikeittoa! Oispa kaljaa! Suomen maatalousmuseo Sarka avaa näyttelyn oluen historiasta Syyskuussa juhlitaan suomalaista ruokaa! Varsinais-Suomen Leader-ryhmät tukivat lähiruokaa 1,4 miljoonalla eurolla Kuluttajat nostettiin ruokatalouden keskiöön! Hankkeesta hyviä kokemuksia Lähiruoka Naantalin alueen vetovoimatekijäksi Matildankartanossa panostetaan lähiruokaan ja elämyksiin 100-vuotiaassa koulutalossa sijaitseva PetriS Chocolate uudistuu jatkuvasti Tuohitussa kierrätetään ja suositaan lähiruokaa Kotimaisen kalan syöminen on helppo ympäristöteko! Onneksi on ohra! -reseptikilpailun finalistit on valittu Maaseuturahaston tuella kehitettyjä ruokatuotteita: Loimaasta tuli Suomen lemmikkiruokamekka! Koirien ja kissojen lähiruokamarkkinat kehittyvät maaseuturahaston tuella Juustoa ja jäätelöä omien vuohien maidosta! Salossa luomuspelttiä viljelevä Birkkalan tila voitti Vuoden Luomuyritys -palkinnon! Kotipellon puutarhassa kasvaa varsinainen makujen ilotulitus! Mynämäen Riistapaja helpottaa peurakannan harventamista Lounais-Suomi tähtää tuoremarjojen kärkituottajaksi Kahvila-ravintola Köpmansin paletat palauttavat kesän kielelle Laadukkaita kotimaisia vihanneksia ympärivuotisesti Sikala muuttuu papulaksi – kotimainen superfood käy kaupaksi Onk kellää piapojauhoi? – Uusi tuotantohalli nousi Ykkösakselin tuella Maaseuturahaston tuella kehitettyjä juomia: Paikallinen olut syntyy tunteella Loimaalla pannaan olutta paikallishistoriaa kunnioittaen Etiopialaista kahvia Kaarinassa paahdettuna! Kyläpanimon kapasiteetti tuplaantui Maaseuturahaston investointituella